Fagerstrand Innebandy J13 med sølvmedalje i regionscupen

Fagerstrand Innebandy J13 med sølvmedalje i regionscupen

14 konsentrerte, lett nervøse, men også tente jenter møtte opp i Bjølsenhallen for å spille regionscupfinale mot Tunet. Seiersvante Tunet (som ikke har tapt en kamp på flere år) var nok sikre på seieren på forhånd etter å ha slått Fagerstrand-jentene med syv mål i forrige kamp.

Avtalen med jentene var å gå ut i et forrykende tempo og sjokkere Tunet. Dette klarte de til gangs. Jentene tok en tidlig 2-0 ledelse ved Susanne og Stina, og Tunetjentene virket rådville og sjokkerte. De 20-30 supporterne fra Fagerstrand ble skikkelig tente og sørget for spontansang og stort trykk på tribunen. Dessverre gikk det etterhvert som det pleier, og Tunet fikk i gang maskineriet sitt og begynte å male på mot tapre Fagerstrandjenter. Dermed stod det etterhvert 3-2 til Tunet.

I andre periode virket det som respekten for Tunet kom tilbake og Tunet vant perioden 4-0.

Siste periode var jentene litt mer med igjen, men de klarte dessverre aldri å true Tunet. Et nydelig mål fra Marthe ga jentene en positiv avslutning på kampen som endte 10-3 til Tunet.

På tross av tap, så sitter jentene og trenerne igjen med en god opplevelse og det må fremheves at Fagerstrandsupporterne vant tribunekampen 10-0.

Fagerstrand IF gratulerer J13-laget med sølvmedaljene.