Elverums-turneringen 2017

Elverums-turneringen 2017

Elverumsturneringen 2017 gjennomføres 9-11 juni.

Fredag 9. til søndag 11. juni har Elverum Fotball gleden av å ønske velkommen til årets Elverumsturnering, som gjennomføres for 40. gang. Fra en beskjeden start med 16 smågutt- og guttelag har turneringen vokst år for år og blitt meget populær, med rundt 220 lag.

Tiden går fort og det er bare å begynne å planlegge årets deltakelse. Elverum Fotball kommer fortløpende til å legge ut informasjon om årets turnering. All informasjon vil bli lagt ut på hjemmesiden under kategorien Elverumsturneringen.

 

Påmeldingen for Elverumsturneringen 2017 er åpnet og du finner påmeldingssiden ved å følge denne linken:

https://profixio.com/reg/elverumsturneringen-2017

 

Kontakt-informasjon: post@elverumfotball.no eller på telefon 400 29 710 ved spørsmål.

Her er link til Elverums-turneringen