Innebandy

FIF Innebandy Logo

Alle som har lyst til å prøve innebandy får en prøvetid på 3 uker. I denne perioden kan du få lånt innebandykølle av klubben. Ellers trenger du vanlig treningstøy og innesko, slik som du benytter i gymtimene på skolen. Alle barn født fra 2000 og senere må også bruke beskyttelsesbriller. Senest etter 3 uker må du melde deg inn i FIF. Man får da beskyttelsesbriller, men kjøpe  egen innebandykølle.  En innebandykølle koster fra kr. 200,-. Det er viktig når du kjøper en innebandykølle at den er godkjent for bruk i kamper. Det eneste klubben forventer av deg som utøver er at du trives med innebandy som idrett og at du trives sammen med de andre på laget og treneren din.

Trenere: Kunne du tenke deg å trene lag er du hjertelig velkommen. Vi har alltid behov for flere trenere. Du må ikke ha erfaring fra innebandy da opplæring blir gitt. Vi ønsker spesielt flere damer som trenere.

Lagledere: Lagledere assisterer trenere med å administrere lagene. Dette er en fin måte å lære om Innebandy på og vil være en myk start på en karriere  som trener.

Dommere: Kunne du tenke deg å dømme innebandykamper i Oslo og Akershus? Du bør ha kjennskap til Innebandy eller erfaring fra lagspill. Du må være fyllt 16år og ha mulighet til å reise til andre haller i Oslo og Akershus

Ta kontakt med leder Terje Larsbråten, tlf 996 16 398 eller epost leder@innebandy.fagerstrand.no

 

Les mer om Fagerstrand innebandy

Siste innebandy-nyheter

[catlist id=7 numberposts=15]