Gruppa vår

Den 25. Juni 2003 ble håndballgruppa etablert. Siden oppstarten har antall medlemmer gått litt opp og ned. I dag er vi ca 60 aktive barn og voksne på treningene. Alle ser ut til å ha det gøy og sosialt på treningene.

Sesongen 2013- 2014 har vi påmeldt 3 lag til seriespill. Lagene vi har påmeldt er  J10, J11 og J13.  J/G 7 er ikke påmeldt til seriespill, men deltar blant annet på Loppetassen Cup i januar, februar og mars. I tillegg skal vi sørge for at alle lag får ekstra matching gjennom deltakelse i cuper og eventuelt treningskamper.

Vi har som mål å gi tilbud til barn og ungdom i aldersgruppen 6 år og oppover et tilbud om håndballtrening. For neste sesong håper vi å samle så mange barn, født i 2008, som mulig på håndballbanen.

I tillegg til lagene har vi åpen trening for alle som ønsker det og er medlem av FIF. Dette er et nytt tilbud fra januar 2014 og har treningstid på torsdager.

Dessverre har vi ingen rene guttelag påmeldt i serien, vi ønsker derfor at gutter 6-7 års alderen, som ønsker å spille håndball, møter opp på trening til jentelagene.