Leie FIF-huset, Fagerstrand

Trenger du et lokale til et møte eller til en høytidelig anledning? Eller kanskje du planlegger å arrangere et kurs? FIF-huset på Fagerstrand passer perfekt for både festlige anledninger, møter, kursvirksomhet og klubbkvelder. Leier du huset støtter du også Fagerstrand Idrettsforening!

FIF-huset ligger ved Myklerudbanen og adressen er Kløftaveien 46. Utleiearealene er på til sammen ca 140 m². Lokalene består av 2 saler, kjøkken og en stor gang. De to salene er delt av med en foldedør som kan åpnes slik at det oppstår en sal på til sammen 100 m² som kan brukes av inntil ca 50 personer. En av salene er utstyrt med whiteboard-skap med flippover, projektor i taket og lerret for visning av data fra PC.

Vi har et relativt nytt kjøkken med det man trenger til en hyggelig sammenkomst: komfyr, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter og oppvaskmaskin samt nødvendig dekketøy, glass og bestikk.

Utenfor er det en stor terrasse godt egnet for grilling ol.

Søk om å leie FIF-huset  |  Reserver FIF-huset til intern bruk  |  Se utleiekalender

 

Ta kontakt med utleieansvarlig på e-post for spørsmål om leie av FIF-huset.

Utleiepriser

Sal Sør eller Nord

Hverdag* kr 750
Barnebursdag* (hverdager) kr 500

Begge saler

Hverdag* kr 1 050
Helgedag* (fre/lør/søn/helligdag) kr 1 500
* inkl enkel kjøkkenbruk som feks kaffekoking.
Tillegg
Kjøkkenbruk (utover enkel bruk som feks kaffekoking) kr 300

Vask etter bruk (må avtales på forhånd)

kr 750
Idrettsgarderobe i kjeller enkel standard m/dusj kr 300
Annet
FIF medlemmer får 30 % rabatt
Ekstra døgn for tilrettelegging av selskap kan avtales. Det gis 50% avslag for dette døgnet.

Døgnleie er fra kl.15.00 til kl.12.00 neste dag/ kl.15.00 hvis man vasker selv. Andre tider kan avtales ved ledig kapasitet.

Det gjøres oppmerksom på at aldersgrense for å leie er 24 og at den ansvarlige må være til stede under bruken. Den ansvarlige må også påse at det ikke serveres alkohol til personer under 18 år. Overnatting er ikke tillatt og det er fullstendig røykeforbud innendørs. Ved utrykning av utleieansvarlig etterfaktureres kr 2000,-